Lisätietoja

Suomen Kiinteistö- ja Kantojyrsinpalvelu – Nopea ja luotettava kumppani.

Kantojyrsintä koneemme on tarkoitettu liikkumaan ja työskentelemään pihoissa, puistoissa ja puutarhoissa. Piha ja ympäristö on siisti työn jälkeenkin. Myös myrskytuhoalueen kannot on hyvä jyrsiä paikoilleen, ei repiä ylös ja kuljettaa pois.
Käytämme tehokasta omavoimaisesti kumiteloilla liikkuvaa radiokauko-ohjaimella ajettavaa Vermeer SC60TX kantojyrsintä sekä, nelipyöräistä, Vermeer SC 252 kantojyrsintä. Kantojyrsin koneemme eivät jätä nurmikkoon ajo-uria tai muita jälkiä. Merkittävä etu on että kantojyrsin koneemme pystyvät liikkumaan ja jyrsimään kantoja myös vaativissa rinnemaastoissa sekä metsäurilla ja tonttiraivauksilla.

Pienen koon ja helpon käsiteltävyyden ansiosta pääsemme ahtaisiin ja hankaliinkin paikkoihin. Koneiden minimi leveys on vain 89cm. Kantojyrsin tuodaan työmaalle auton peräkärryllä, eli paikalle pääseminen ei vaadi raskaan kaluston tieolosuhteita.
Kantojyrsintä tapahtuu kantojyrsimen pyörivässä terälaikassa olevilla kovametalliterillä. Kanto jyrsitään liikuttamalla hydraulisesti laikkaa sivusuunnassa koko kannon leveydeltä. Kaikki pintajuuret jyrsitään pois nurmikon leikkuun tieltä, sekä maan sisällä olevat paksut juuret jyrsitään.

Jyrsittävä kanto voi olla jopa 60-70 cm korkea. Kanto jyrsitään maan sisään jopa noin 30-40 cm syvälle maan pinnasta, eli kanto poistetaan kokonaan. Kantojen jyrsintä jättää jälkeensä vain kasan kantopurua ja siistin kuopan. Kantojen poisto kantojyrsimellä on kustannuksiltaan hyvin edullinen tapa siistiä pihaa ja puistoa tai raivata rakennustontti ennen maankaivuutöitä. Lisäksi kantopuru ja koko biomassa jää maanparannukseen ja täytteeksi.
Kaivinkoneella ylöskaivaminen/ repiminen, kannon hävitys/ poiskuljetus, jätemaksut yms. muodostavat paljon suuremman kuluerän ja jälkien korjaustyön. Piha ja ympäristö rikkoutuu laajalta alueelta jos kanto revitään ylös.

Kantojyrsintä on siisti työ eikä mitään kaatopaikalle vietävää jää. Kaiken kantopurun voi hyödyntää omassa pihassa ja puutarhassa. Helpon siistimistyön voi tehdä käsityönä haravalla ja lapiolla.
Purun voi kompostoida tai laittaa pensaiden juurelle, tai käyttää kukkapenkkien ja istutusten katteena puutarhassa.
Käyttämällä edullista kantojyrsintää, pienten ja todella isojenkin kantojen poistossa, olette varmasti tyytyväinen. Asiakkaamme suosittelevatkin kantojen jyrsintää myös tuttavilleen.
Hinnoittelemme jokaisen työtilauksen erikseen, riippuen kaadettavien puiden ja jyrsittävien kantojen määrästä, sijainnista ja koosta. Esim. kannon halkaisija maanrajasta mitattuna noin 20-44 cm jyrsintähinta on vain 25-36 euroa/kanto kappalemäärästä riippuen. Kun jyrsittäviä kantoja on yli 20 kappaletta teemme kokonaistarjouksen.

Pyytäkää tarjous kantojyrsinnästä tai puidenkaadosta soittamalla tai täyttämällä lomake.

Käytäkää hyödyksi kotitalousvähennys.

Huomioittehan että pihapuiden kaatotyö sekä kantojyrsintätyö hyväksytään kokonaan kotitalousvähennykseen oikeuttavaksi kustannukseksi. Lisätietoja löytyy osoitteesta www.vero.fi hakusanalla kotitalousvähennys.

Soittakaa tai pyytäkää tarjous lomakkeella, annan mielelläni lisätietoja.

Aaro Turunen puh. 0400 251666

Pyydä tarjous täyttämällä lomake tästä .